• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal
Interieurbeplanting

Interieur beplanting

Laat je bedrijfsruimte aankleden met levensechte kunstplanten

Wie zijn wij?

Het Style Concept is een gepassioneerd bedrijf in het creëren van inspirerende groene bedrijfsruimtes met kunstplanten. Onze slogan? Bedrijfs(aan)kleding is meer dan een uniform! Wij leveren interieurbeplanting die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gezonde en productieve werkomgeving.

ONZE DIENSTEN

Onze experts werken samen met jou om een op maat gemaakt interieurbeplantingsplan samen te stellen. Hierbij houden we rekening met jouw budget, ruimte en bedrijfscultuur. Dit wordt gedaan met een assortiment dat bestaat uit meer dan +300 verschillende producten waaronder Plantenwanden, grote kunstbomen, brandvertragende en UV-bestendige kunstplanten.

Vrijblijvend gesprek

LEVERING EN INSTALLATIE

Met dank aan vele jaren ervaring met interieurontwerp en interieurbeplanting weten we wat werkt. Zo kunnen we in minimale tijd hoogwaardige kunstplanten, kunstbomen en potten leveren die passen bij jouw interieur. Ons team zorgt hierna voor een vakkundige installatie waarbij je volledig ontzorgd wordt.

Green wall - Het Style Concept

Offerte opvragen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We starten een gesprek om het doel dat jouw bedrijf voor ogen heeft in kaart te brengen. Aan de hand van het gewenste resultaat, de bedrijfscultuur, de beschikbare ruimte en het budget, stellen we vervolgens een passende offerte samen.

Ga in gesprek

Brandvertragend en UV-bestendig

Voor horecabedrijven is het vaak verplicht om brandvertragende kunstplanten te plaatsen. Daarom bestaat een groot gedeelte van ons assortiment ook uit kunstplanten die geproduceerd zijn met brandvertragende materialen. Ook hebben we bedrijfsbeplanting wat geproduceerd is met UV-bestendige materialen. Dus als je opzoek bent naar een Green wall, Kunstboom of grote kunstplant voor jouw zakelijke ruimte ben je bij ons aan het juiste adres.

Losse kunstplant kopen?

In onze webshop verkopen we een groot gedeelte van ons assortiment nepplanten en kantoorbeplanting. Waaronder kunstplanten voor buiten, kunstplanten voor binnen, grote kunstplanten en nog veel meer. Ook vind je hier losse Green wall elementen en kunstbomen.

Shop nu
Kunstplanten