• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Welkom

Wij gaan voor de beste kwaliteit kunstplant

  • Kunstplanten
  • Kunstbomen
  • Potten en vulmiddel
  • Stylingsadvies

Wie zijn wij?

Het Style concept is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunstplanten. Bij het Style concept kunt je met al jouw vraagstukken betreft kunstplanten en de inrichting van bijvoorbeeld je woonkamer of je kantoor terecht. Op de webshop kun je verschillende soorten kunstplanten en kunstbomen kopen. Tevens bieden we ook verschillende soorten pakketten aan, bijvoorbeeld een pakket met verschillende soorten planten of een pakket waarbij er verschillende planten zijn gestyled in een prachtige pot (Tevens zit er ook vaak korting bij de pakketten inbegrepen). Hiermee toveren we je woon en/of werkruimtes in tot een groen paleisje waar je zelf na aankoop niet meer voor hoeft te zorgen en alleen maar van hoeft te genieten.

Over ons

Over de kunstplanten

Bij Het Style concept kun je van alle soorten kunstplanten terecht die worden gemaakt van goede kwaliteit. Bij een kunstplant denken mensen vaak aan een kleine plant zoals bijvoorbeeld een Arrow Head of een Tropic Snow, die verkopen wij ook zeker, maar wij zijn ook gespecialiseerd in grotere kunstplanten en zelfs kunstbomen zoals bijvoorbeeld een Appel-bloesemboom, een olijfboom, een Dadelpalm of een Ficus. Naast de grote en kleine kunstplanten en bomen verkopen we ook losse takken en kleine stukjes om bijvoorbeeld een wand aan te kleden of om een boeket te maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een paradijsvogel, Mozaiekplant of een klimop.

 

 

 

Winkel

Vulmiddel en potten

De kunstplanten en kunstbomen kun je natuurlijk niet zomaar op bijvoorbeeld een meubel of op de grond zetten. Daarvoor bieden wij ook allerlei verschillende soorten plantenbakken en plantenbakvullingen aan. Denk hierbij aan verschillende soorten en maten potten, gemonteerde potten en vulmiddel zoals, dennenboomschors en oase.

 

Winkel

Onze diensten

Naast dat je via de webshop onze prachtige kunstplanten en kunstbomen kunt bestellen bieden wij ook meerdere diensten aan waar je gebruik van kunt maken. je kunt op 3 verschillende manieren hulp krijgen met het inrichten van bijvoorbeeld je kantoor of woonkamer, namelijk door Photo time, Het digitaal planten plan en Het style plan. Wil je meer informatie over een of meerdere van deze diensten? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Diensten