• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Tarieven Green walls

De ideale blikvanger voor ieder bedrijf

  • Uniek concept
  • Passend bij jouw bedrijf
  • Op maat gemaakt
  • Ideale blikvanger

Green Wall specialist

Voor een groene muur, ben je bij ons aan het juiste adres. Door de hoge kwaliteit van ons uitgebreide assortiment aan wandelementen en kunstplanten komt jouw muur volledig tot leven. Wij zorgen ervoor dat deze Green Wall de eyecatcher wordt die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Complete Victoria plantenwand

Deze complete plantenwand is de perfecte manier om een muur aan te kleden. Met verschillende soorten levensechte planten en maar liefst 88 planten per vierkante meter zal deze Green wall jouw ruimte een mooie groene tint geven.
In totaal worden er per vierkante meter twee wandelementen geleverd, bestaande uit een mix van A of B of C wandelementen.

Deze Green wall bestaat uit vilten matten met kant-en-klare bevestigingspunten, waarin de planten bevestigd zijn, dit zorgt voor een moeiteloze installatie.

Deze scherp geprijsde plantenwand kost 322,23 per m2
(excl. btw).

Neem contact op

Losse wandelementen

Naast gevulde plantenwanden bieden we ook een ruim assortiment hoge kwaliteit losse wandelementen aan.
Een groot deel van dit assortiment is UV-bestendig en brandvertragend, waardoor ze dus zowel binnen als buiten opgehangen kunnen worden.

We verkopen deze plantenwand elementen per vierkante meter. Deze worden in 4 stukken van 50 x 50 cm geleverd die gemakkelijk aan elkaar vast geklikt kunnen worden.

Deze elementen kosten €49,97 – 78,47 per m2
(excl. btw).

Bekijk hier het assortiment of neem via de onderstaand knop contact met ons op.

Ga in gesprek
Green Wall wandelementen
Green wall - Het Style Concept

Premium Green wall

Naast onze kant en klare wandelementen bieden we ook een dienst aan waarbij we een volledig op maat gemaakte plantenwand samenstellen in de stijl van jouw bedrijf. Hierbij gebruiken we wandpanelen als achtergrond en vullen we de Green Wall vervolgens met onze premium kwaliteit bladstekers en hangplanten. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de Green Wall een 3D effect heeft en echt als een jungle uit de muur springt. Deze plantenwand kost €399,95 - 549,95 per m2 (excl. btw).

Contact opnemen

Green Wall met Neon-sign

Door een Neon-sign te verwerken in jouw op maat gemaakte plantenwand voeg je een persoonlijke touch toe. Dit is een leuke manier om een opvallender fotomuur te creëren voor klanten en bezoekers.

*De kosten variëren voor deze Neon-signs

Start het gesprek

Levering & installatie

De bovenstaand prijzen zijn exclusief installatie. We bieden een dienst aan waarbij we de Green Wall installeren. Start hiervoor een vrijblijvend gesprek via het onderstaande contactformulier. Ons uurtarief bedraagt €47,50 voor installatie.

Contact opnemen

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons direct.