• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Plantenwand samenstellen

Kant en klare wandelementen

Assortiment

Gemakkelijk zelf een plantenwand samenstellen

Wil jij een muur bekleden met kunstgroen? Dan is dit jouw product!

Plantenwanden, ook wel “Vertical gardens” of “Living walls” genoemd zijn gemakkelijk samen te stellen doormiddel van onze wandelementen.
Deze kant en klare wandelementen blijven altijd mooi vol en groen.
Daarnaast is een groot deel van ons assortiment UV-bestendig waardoor ze dus zowel binnen als buiten opgehangen kunnen worden.
De muur elementen zijn eenvoudig naast elkaar te hangen om op deze manier een hele muur of plafond te voorzien van groen.

De meeste wandelementen uit onze collectie zijn 100 x 100 cm groot. Deze worden in 4 stukken van 50 x 50 cm geleverd die gemakkelijk aan elkaar vast geklikt kunnen worden.

Wat kan je verwachten?

Onze wandelementen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, waardoor er voor elke ruimte en interieurstijl wel een passend wandelement te vinden is. Of het nu gaat om een modern, industrieel, landelijk of minimalistisch interieur, onze wandelementen zullen zeker een stijlvolle toevoeging zijn. De producten zijn met zorg uitgekozen, waardoor ze niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is het assortiment wandelementen dat wij aanbieden gedetailleerd en hebben alle Green walls een nette afwerking.

Een kijkje in het assortiment

Wandelementen:

Tahiti

Summer Buxus

Basic

Mos:

Emerald green Moscirkel wood 50 cm

Lime Green Moswand

Complete plantenwand:

Lush forrest complete

Plantenwand compleet

Montage

Een plantenwand is eenvoudig te monteren door de wandelementen naast elkaar te plaatsen en deze aan elkaar te klikken met. Om het geheel aan de muur te bevestigen is het mogelijk om deze gemakkelijk vast te plakken met dubbelzijdige tape of vast te boren met kleine schroefjes. Op het gaas aan de achterzijde van het product kun je tie rips gebruiken. Door de vele bladeren zie je het niet!

Plantenwand laten samenstellen

Naast de verkoop van kant en klare plantenwanden en wandelementen bieden we ook een dienst aan waarbij wij zelf aan de slag gaan om een plantenwand/Green wall volledig op aanvraag samen te stellen naar jouw wensen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Green wall

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt of wil je graag meer weten? Druk dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

Contact