• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Green walls

De ideale blikvanger voor ieder bedrijf

  • Uniek concept
  • Passend bij jou bedrijf
  • Passend bij je logo
  • Ideale blikvanger
Green wall - Het Style Concept

Wat doen we?

GREEN WALL SPECIALIST Voor een groene muur, ben je bij ons aan het goede adres. Wij zien een grote kale muur als een uitdaging waarbij wij onze creativiteit goed kunnen benutten. Door de hoge kwaliteit van ons uitgebreid assortiment aan kunstplanten komt de muur volledig tot leven. Wij zorgen ervoor dat deze Green Wall de nieuwe eyecatcher wordt die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Foto’s: Koert van As | © All rights reserved

Wat is een Green wall?

Een Green wall is een wand die wij samenstellen met onze kunstplanten. Hierbij worden bladstekers, hangtakken en muur elementen van verschillende maten, soorten en kleuren gebruikt om een passende combinatie te maken. De planten die gebruikt worden om uw muur tot leven te brengen zijn van erg hoge kwaliteit hierdoor lijkt uw kunsthaag levensecht.

Het voordeel van onze Green-wall is dat je er zo goed als geen onderhoud aan hebt. Hooguit de swiffler erover en je plantenwand is weer verzorgd.

Passend bij jouw bedrijf

Onze kunstplanten worden op zo'n manier gecombineerd waarop de plantenwand op iedere manier samengesteld kan worden. De opties zijn eindeloos. We lopen samen een creatief proces door waarbij we de bedrijfssfeer leren kennen en daardoor perfect kunnen integreren in het project. Dit is mogelijk in samenwerking met ons of je kan kiezen voor een volledige ontzorging. Wilt u een wand die vol met planten hangt met een 3D effect, die als een echte blikvanger je kantoor of pand een nieuwe creatieve, maar professionele look geeft? Of past een dunnere plantenwand meer bij jouw bedrijf? Waarbij er een plantenwand samengesteld wordt met planten die horizontaal en verticaal dicht op de muur blijven voor een strakker resultaat.

Ben je enthousiast geworden?

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op. Wij horen graag van je en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact