• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Onze bijdrage aan een betere toekomst

Het klimaat is erg belangrijk voor ons. Wij begrijpen dat onze producten impact hebben op de wereld en nemen daarvoor onze verantwoordelijkheid. Om dit te bewijzen is transparantie naar onze klanten erg belangrijk.  Hoewel we onze partners zeer zorgvuldig kiezen, hebben we natuurlijk niet alles in de hand. Daarom concentreren we ons op wat we wel kunnen doen. Wij maken bewuste keuzes als het om verpakkingen gaat, we compenseren de uitstoot van co2 zoveel mogelijk en zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Dit alles doen wij om onze producten in de toekomst volledig co2-neutraal bij jou thuis te brengen.

 

Verpakking

Aan de ene kant willen wij dat jouw pakketje veilig aankomt, aan de andere kant willen we geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruiken. En als we voor de veiligheid van jouw pakketje verpakkingsmateriaal gebruiken, proberen we dit bewust te doen!

Zo zit er zelden bolletjes plastic als opvulling in de dozen, maar rollen wij iedere plant in met golfkarton. het golfkarton kan makkelijker en beter gerecycled worden, en is vele malen vriendelijker voor het milieu om te produceren. door het inrollen met golfkarton blijft jouw kunstplant stevig in de doos zonder dat hij kan beschadigen. En het golfkarton proberen wij tevens van gerecycled papier te verkrijgen.

Om papierverspilling te voorkomen kiezen we ervoor om zo veel mogelijk digitale bonnen te versturen, zo zijn onze facturen en pakbonnen al digitaal in jouw mail te vinden.

Als wij plastic gebruiken, maken wij zoveelmogelijk gebruik van niet alleen plastic wat goed te recyclen is, maar ook plastic wat afval is geweest. zo zijn onze verzend zakken en de zakken van onze vulmiddelen van 80% gerecycled plastic gemaakt en staat er een duidelijke tekst op iedere zak dat deze in de plastic bak moet!

Onze verpakkingen zijn nog niet van 100% gerecycled materiaal gemaakt (maar gelukkig vele wel van 80%). Terwijl wij op zoek zijn naar een oplossing hebben we jouw  hulp nodig. Wij hebben onze verpakkingen zo uitgekozen dat deze gemakkelijk te recyclen zijn. Daarom vragen we aan jou om deze te recycleren zodat jouw verpakking hergebruikt wordt. In de tussentijd gaan wij op zoek naar partners die ons helpen om 100% gerecycled verpakkingsmateriaal te leveren.

Toekomstplan

Ondanks onze inspanning hebben we nog een hoop kansen om duurzamer te ondernemen. Hiervoor zijn wij op zoek naar 100% gerecycled verpakkingsmateriaal. We zoeken naar andere manieren om onze co2 uitstoot verder te compenseren / reduceren en om ons product langer mee te laten gaan. Onze kunstplanten hebben als voordeel dat ze, door de hoge kwaliteit, lang meegaan. De producten gaan zelfs zo lang dat ze in de meeste gevallen nog in goede staat zijn als deze producten vervangen worden. In ruil voor een co2 compensatie zorgen wij dat de plant een tweede leven krijgt. Deze plant hoeft dan niet weggegooid te worden.

Als plantenliefhebber wil je wel eens iets nieuws. Wij hopen daarom in de toekomst om plantenabonnementen aan te kunnen bieden. Zo krijg je steeds nieuwe planten voor bij jou thuis of op kantoor. Op deze manier raak je nooit uitgekeken op je planten. Daarnaast geeft het de ruimte waarin de planten staan een frisse en nieuwe uitstraling, met als voordeel dat er niks weggegooid hoeft te worden.

Co2 compensatie

Omdat de productie en het transport van onze kunstplanten gepaard gaan met uitstoot van co2, proberen we deze te compenseren. Dit doen we door jaarlijks met het hele team bomen te planten. Hierbij is het doel is om voor elk verkocht product een boom te planten.

Houd onze socials in de gaten, en help mee met de bomen planten