• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Over ons

Over
het style concept

We leven in een ‘conceptual age’ waar de gehele customer journey op elkaar afgestemd moet worden. Dit betekent dat elk contact met de klant, of dit nu online of offline is, moet passen bij de uitstraling van het bedrijf. In een wereld waarin alles online kan moet een fysiek bezoek toegevoegde waarde bieden. Een inspirerend bedrijfspand en inrichting helpen hieraan mee.

Met deze visie in gedachten is Het Style Concept geboren. Een plek waar bedrijven op een makkelijke manier inspiratie op kunnen doen en producten kunnen bestellen. Hierdoor wordt het creëren van sfeer en beleving eenvoudig gemaakt.

De eigenaren Zowie en Anouk hebben beiden een passie voor het wegzetten van sfeervolle ruimtes. Samen met ons team zorgen wij voor professionele en gestylde ruimtes waar je gasten van onder de indruk zullen zijn. Het doel bij elke bestelling of project is dan ook om die totale beleving over te brengen op onze klanten. Dit doen we door een stapje verder te gaan en advies op maat te leveren, je volledig te ontzorgen of te helpen bij het kiezen van die perfecte plant.

Anouk Anink

Met mijn bedrijf: Anouk Anink Styling heb ik al vele ruimtes mogen ontwerpen en inrichten. Bij elk project is het mijn doel om interieurs te ontwerpen die passen bij de opdrachtgever(s). Ieder interieur vertelt een verhaal door middel van unieke details. The details are not the details. They make the design. (-Charles Eames, architect en ontwerper). De details en een goed verhaal maken een interieurontwerp voor een kantoor, een huis of horecagelegenheid juist zo uniek! Het gaat nog veel verder dan de juiste kleuren, materialen en vormen.

Zowie Tak

Met zo’n achternaam is het toch niet gek dat je eigenaar bent van een bedrijf in kunstplanten. Ik heb een passie voor het wegzetten van sfeervolle ruimtes. Dit doe ik al van jongs af aan in de horeca, waar ik met smaak en beleving mijn gasten een onvergetelijke avond bezorg. Om mijn passie verder uit te breiden creëerde ik Het Horecaconcept. Hiermee worden totale concepten van ontwerp tot realisatie ontwikkeld en uitgevoerd. Bij deze concepten is alles op elkaar afgestemd en is er aan elk detail gedacht.

 

Werken bij het styleconcept?

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s, bekijk de vacaturen of neem direct contact op

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  Vul dan het contact formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Neem direct contact op.

Contact