• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

BBQ Experience Center Leuven

Sfeer creëren met kunstplanten

Plantenplan Barbeque Experience Center Leuven

In de oude melkfabriek aan de rand van Leuven huist het BBQ Experience Center Leuven. In dit pand vind je alles wat te maken heeft met de outdoor cooking, van open flame cooking tot de kamado grill. Met de grootste showroom van België is het de ultieme plek voor alle BBQ-fanaten, grill-meesters en beginnende hobbyisten. In de rustieke sfeer van het pand is een bezoek aan de winkel een ware beleving. Met de kennis van hun BBQ-experts kom je alles te weten over de BBQ-experience.

Om de winkel verder aan te kleden was BBQ Experience Center op zoek naar een sfeervolle oplossing die het rustieke gevoel van het pand naar boven brengt met een professionele uitstraling. Het Style Concept biedt met een passende aankleding van interieurbeplanting met kunstplanten de klanten een nog betere beleving terwijl ze bij het BBQ Experience Center Leuven bezig kunnen zijn met hun passie; “Mensen helpen om smaakvolle BBQ-gerechten te bereiden voor vrienden en familie”.

Als toevoeging aan het complete plantenplan is er In de winkel een echte eyecatcher te vinden: de neon verlichting Green-wall. Deze impressieve wand is ontstaan uit een creatief proces dat doorlopen is met het BBQ-Experience center in de branding van hun concept. De muur is vanuit een ingang en een deel van de showroom goed zichtbaar en dient voor de gasten als een echte eyecatcher.

Foto’s: Koert van As | © All rights reserved

Contact opnemen

Wil jij net als het BBQ Experience Center Leuven met de mooiste kunstplanten de winkelbeleving van je klanten naar een hoger niveau tillen?  Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.