• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Styleplan

Totale ontzorging

Een nieuwe en professionele look&feel met kunstplanten

Het totale styleplan met volledige ontzorging. Een nieuwe en professionele look&feel realiseren in minimale tijd? Dan is dit pakket iets voor jou! We toveren jouw bedrijfsruimte om tot een professionele en representatieve ruimte waarin je de klanten en gasten perfect kunt ontvangen. Op deze manier geef je een goede eerste indruk van de visie en missie van jouw bedrijf.

Dit is onze meest uitgebreide dienst waarbij wij zowel advies en de gehele uitvoering realiseren. Dit wordt omschreven in onderstaande stappen.

Stap 1

Voor de eerste fase komen wij bij jou langs voor een kop koffie en om de sfeer te proeven. Zo krijgen we een goed beeld van de huidige look & feel en kunnen we jouw visie en die van het bedrijf bespreken. Door te achterhalen wat het bedrijf wil uitstralen kunnen wij hier ons advies op baseren en op concept niveau zorgen voor een duidelijke invulling. Na het opmeten van de ruimte gaan onze stylisten aan de slag.

Stap 2

Onze stylisten gaan aan de slag om een plan van aanpak te maken. Ze maken de ruimte visueel zodat je een goed beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat. Samen met de begroting weet jij precies wat waar komt en voor welke prijs  zodat er ,indien nodig, vroegtijdig aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Alles is maatwerk en de producten die wij adviseren komen uit een ruimer aanbod dan alleen onze webshop.

Wat kan je verwachten:

  • een plan van aanpak
  • een 2D en/of 3D schets met de beoogde locatie van de planten
  • de planten die wij adviseren
  • de potten die wij adviseren
  • het vulmiddel voor de potten dat wij adviseren.
  • een begroting

Alles passend bij jouw unieke concept.

Stap 3

Als wij samen achter het plan staan gaan wij het realiseren! Wij richten de volledige ruimte in, monteren de planten, stylen de ruimte en ruimen alles weer netjes op. Je krijgt een volledig nieuwe uitstraling, en wij nemen de verpakking weer mee terug.

Ben je enthousiast geworden?

Laten we in gesprek gaan om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!
Je kunt contact met ons opnemen door je gegevens achter te laten in het onderstaande contact formulier.

Direct contact

Extra info: Brandvertragende kunstplanten

Alle panden moeten voldoen aan de brandpreventie eisen. De brandweer stelt voor verschillende type panden andere eisen.
Onze lijn brandvertragende kunstplanten zowel als de met impregneer bewerkte planten, zijn na keuring van de brandweer goedgekeurd om te plaatsen.

Daardoor weten we dus zeker dat we in alle veiligheid uw pand in elke gelegenheid de nieuwe look een feel kunnen geven waar u naar zoekt.

Meer informatie