• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Kantoor beplanting

Geef je kantoor een professionele look&feel met kunstplanten

  • Volledige ontzorging
  • Uniek concept
  • Passend bij jouw bedrijf
  • Advies over planten en potten

Wat kan je verwachten?

Heb je interesse om jouw kantoorruimte een nieuwe en professionele look&feel te geven? Dan biedt Het Style Concept de juiste service voor jou! De kantoorruimte wordt onderhanden genomen en door middel van kunstplanten omgetoverd tot een professionele en representatieve werkruimte die een fijne sfeer uitstraalt. Dit geeft de werkruimte een uitstraling die zowel medewerkers als gasten perfect ontvangt. Ook geeft het een goede indruk van de visie en missie van jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten via de onderstaande knop.

projecten

Van advies tot volledige ontzorging

Het style concept biedt ondersteuning. Deze ondersteuning van het creëren van een groene werkruimte bieden wij op verschillende manieren.

Wij hebben 3 dienstpakketten met decoratieve planten voor op kantoor samengesteld.

Van gratis advies aan de hand van een foto, tot een volledig digitaal styleplan waarbij we jouw interieur volledig in 3D uitwerken en hierdoor de perfecte match tussen ruimte, planten en interieur gevonden kan worden. Verder hebben wij het totale styleplan met volledige ontzorging. Dit is onze meest uitgebreide dienst waarbij wij zowel advies en de gehele uitvoering realiseren.

DIENSTEN

Waarom kunstplanten op kantoor?

Kunstplanten zijn praktisch en bijna niet van echt te onderscheiden, mits van goede kwaliteit en passend gestyled. Geen gedoe met te veel of te weinig water, voeding of zonlicht. Los van deze praktische voordelen zorgen kunstplanten voor Good Vibes. Uit onderzoek is gebleken dat een groene omgeving stressverlagend werkt en bijdraagt aan de concentratie. In werkomgevingen werkt het mee aan het teamgevoel en een meer effectieve samenwerking.

Ben je enthousiast geworden?

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd wat wij voor jouw kantoor kunnen betekenen? Bezoek dan onze dienstpagina of neem via de onderstaande knop contact met ons op. Wij horen graag van je en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op