• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Bedrijfs beplanting België

Inrichting en interieur met kunstplanten

Passend bij jou bedrijf

We zijn overal in Vlaanderen beschikbaar om jouw bedrijf de nieuwe look een feel te geven die jij zoekt. Onze kunstplanten zorgen ervoor dat jou bedrijf opvalt tussen de concurrentie. Nadat we samen een creatief proces zijn doorgelopen kunnen wij samen of in volledige ontzorging dit voor jouw bedrijfspand realiseren. Dit kunnen wij dit in de stijl van jou bedrijf aanpakken.

Omdat ons bedrijf in Roosendaal 5 minuten rijden van de Belgische grens gevestigd is, zitten wij erg centraal en dat betekend dat wij erg gemakkelijk te benaderen en flexibel kunnen zijn in Vlaanderen.

Dus wil je graag jou kantoor groener maken of graag je horeca gelegenheid nog gezelliger maken? dan is bij ons een afspraak zo gemaakt.

Wij voeren onder andere onze inrichting en interieur diensten in de volgende delen van België uit:

Antwerpen – Gent – Aalst – Brugge – Genk – Hasselt – Kortrijk – Leuven- Mechelen – Oostende -Roeselare -Sint-Niklaas – Turnhout

Styleplan

De bovenstaande dienst noemen we het totale styleplan met volledige ontzorging. We toveren jouw bedrijfsruimte om tot een professionele en representatieve ruimte waarin je de klanten en gasten perfect kunt ontvangen. Op deze manier geef je een goede eerste indruk van de visie en missie van jouw bedrijf.

Wat kan je verwachten

Zo hebben wij laatst in het mooie Leuven in België een bedrijfspand met onder andere een showroom volledig aangekleed met kunstplanten.

Dit hebben we gedaan bij het BBQ Experience Center Leuven. Zij waren op zoek naar een sfeervolle oplossing die het rustieke gevoel van het pand naar boven bracht met een professionele uitstraling. Met een passende aankleding van kunstplanten gaven we de klanten een nog betere beleving terwijl ze bij het BBQ Experience Center Leuven bezig kunnen zijn met hun passie; “Mensen helpen om smaakvolle BBQ-gerechten te bereiden voor vrienden en familie”.

Als toevoeging aan het complete plantenplan is er In de winkel een echte eyecatcher te vinden: de neon verlichting Green-wall. Deze impressieve wand is ontstaan uit een creatief proces dat doorlopen is met het BBQ-Experience center in de branding van hun concept. Dit kunnen we ook doen voor jou bedrijf in de sfeer van jou bedrijf. De muur is vanuit een ingang en een deel van de showroom goed zichtbaar en dient voor de gasten als een echte eyecatcher.

Foto’s: Koen van As | © All rights reserved

Ben je enthousiast geworden?

Wil jij ook de beleving van je klanten, werknemers en gasten naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.