• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal
Interieurbeplanting

Interieur beplanting

Laat je bedrijfsruimte aankleden met levensechte kunstplanten

Neem contact op

HET STYLE CONCEPT

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van groene en inspirerende ruimtes met levensechte kunstplanten voor bedrijven. Onze specialiteit? Interieurbeplanting die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gezonde en productieve werkomgeving.

ONZE DIENSTEN

Geen standaardoplossingen, maar unieke ontwerpen met kunstplanten die passen bij de aankleding van jouw bedrijf. Onze experts werken samen met jou om een op maat gemaakt interieurbeplantingsplan te ontwikkelen. We houden rekening met jouw bedrijfscultuur, ruimte en budget. Dit wordt gedaan met assortiment van +300 verschillende hoge kwaliteit producten waaronder, grote kunstbomen, plantenwanden, brandvertragende en UV-bestendige kunstplanten.

Contact opnemen

LEVERING EN INSTALLATIE

Met jarenlange ervaring in Interieurbeplanting weten we wat werkt.
In minimale tijd leveren wij hoogwaardige kunstplanten en potten die perfect passen bij jouw interieur. Ons team zorgt voor een vakkundige installatie waarbij je volledig ontzorgd wordt.

Green wall - Het Style Concept

Offerte opvragen?

We starten met een gesprek om de uitstraling die jouw bedrijf voor ogen heeft te begrijpen. Aan de hand van het gewenste resultaat, de bedrijfscultuur, de beschikbare ruimte en het budget, stellen we vervolgens een passende offerte samen.

Neem contact op

NEEM CONTACT OP

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons direct. Op werkdagen antwoorden we binnen 24 uur.

Brandvertragend en UV-bestendig

Voor horecabedrijven, zoals restaurants en clubs, is het verplicht om gebruik te maken van brandvertragende kunstplanten. Een deel van ons assortiment bedrijfsbeplanting bestaat daarom ook uit kunstplanten die vervaardigd zijn met brandvertragende materialen. Daarnaast hebben we kunstplanten voor buiten die geproduceerd zijn met UV-bestendige materialen. Onze Green walls, kunstbomen, kantoorplanten, plantenbakken en binnen tuinen zijn daarom geschikt voor de aankleding van alle zakelijke ruimtes, van kantoorbeplanting, showrooms tot winkels.

Losse kunstplant kopen?

Neem een kijkje in de webshop waarin we een gedeelte van ons assortiment nepplanten en kantoorbeplanting verkopen. Waaronder kantoorplanten, plantenbakken, kunstplanten voor binnen, grote kunstplanten en nog veel meer. Ook als je opzoek bent naar een kunstboom of Green wall ben je hier op de juiste plek.

Shop nu
Kunstplanten