• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Brandveilige kunstplanten

Brandvertragende producten

Veiligheid

Veiligheid staat op nummer 1. Het is daarom ook belangrijk dat uw horeca gelegenheid of kantoor voldoen aan de brandpreventie eisen.

Op locaties waar veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn moet er genoeg tijd en mogelijkheid zijn voor de medewerkers en bezoekers om het gebouw te verlaten. De Brandvertragende grondstoffen in onze brandvertragende lijn of de producten die wij kunnen impregneren helpen hierbij.

Daarnaast wordt de schade aan het pand beperkt omdat de brand zich niet goed kan verspreiden doordat de planten krimpen inplaats van smelten.

Goedkeuring

Met Het Style Concept hebben we al vele panden voorzien van een gehele styling met kunstplanten. De bedrijven waar we dit hebben gedaan zijn erg divers, van kantoren tot nachtclubs.

Om er zeker van te zijn dat onze producten qua veiligheid geschikt waren voor de locaties hebben we contact met de brandweer gehad, waaruit een keuring volgde van onze kunstplanten, waarbij onze producten getest zijn op brandveiligheid.

Onze lijn brandvertragende kunstplanten zowel als de met impregneer bewerkte planten, zijn goedgekeurd om te plaatsen.

Daarnaast stelt de brandweer voor ieder type pand andere eisen. Daardoor weten we dus zeker dat we in alle veiligheid uw pand in elke gelegenheid de nieuwe look een feel kunnen geven waar u naar zoekt. We kunnen ook een extra impregneer op de planten aanbieden waar nodig.

Dus wat kunnen we voor jou betekenen?

Het totale styleplan met volledige ontzorging. Een nieuwe impressieve en/of professionele look&feel creëren in minimale tijd? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Jou bedrijfsruimte wordt omgetoverd tot een sfeervolle en passende ruimte waarin je je werknemers en gasten perfect kunt ontvangen. Met onze aankleding van kunstplanten geef je een goede eerste indruk van de stijl en missie van jouw bedrijf. En dat op de veiligste manier.

Diensten

Ben je geintresseerd?

Hebben we je interesse gewekt en ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of heb je nog verdere vragen? Bezoek dan onze dienstpagina of neem via het onderstaande contact formulier contact met ons op. Wij horen graag van je en we nemen zo snel mogelijk contact op.