• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Interieur beplanting

Styling van jouw zakelijke ruimte doormiddel van kunstplanten.

Gratis advies

Een professionele look&feel met kunstplanten

We toveren jouw bedrijfsruimte om met kunst planten tot een professionele en representatieve ruimte waarin je de klanten en gasten perfect kunt ontvangen. Op deze manier geef je met je interieur style een goede eerste indruk van de visie en missie van jouw bedrijf.

Gratis advies

We gaan in gesprek om een goed beeld van de huidige look & feel te krijgen en om de visie van het bedrijf te bespreken. Door te achterhalen wat het bedrijf wil uitstralen kunnen wij hier ons advies op baseren.

Ga in gesprek

Passend bij jouw bedrijf

Onze stylisten gaan aan de slag om een plan van aanpak te maken. Ze maken de ruimte visueel met een 2D en/of 3D schets zodat je een goed beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat. Alles is maatwerk en de producten die wij adviseren komen uit een ruim aanbod van kunstplanten, kunstbomen, plantenwanden en nog veel meer groen. Jouw style interieur wordt een uniek concept met interieur beplanting van kunst planten.

Realisatie

Als wij samen achter het plan staan gaan wij het realiseren! Wij richten de volledige ruimte in, monteren de planten en we stylen de ruimte. Je krijgt een volledig nieuwe uitstraling.

Ben je enthousiast geworden?

Laten we in gesprek gaan om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!
Je kunt contact met ons opnemen door je gegevens achter te laten in het onderstaande contact formulier.