• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Styleplan België

We zijn overal in Vlaanderen beschikbaar om jouw bedrijf de unieke sfeer en beleving te geven die jij zoekt. Onze kunstplanten zorgen ervoor dat jou bedrijf opvallender wordt tussen de concurrentie. Nadat we samen een creatief proces zijn doorgelopen en de sfeer van het bedrijf hebben vastgesteld kunnen wij samen of in volledige ontzorging dit voor jouw bedrijfspand realiseren. Wij kunnen er hierdoor voor zorgen dat de stijl van jou bedrijf perfect past bij de inrichting van de kunstplanten. Omdat ons bedrijf in de regio van Roosendaal en Bergen op zoom 4 minuten rijden van de Belgische grens gevestigd is, is ons bedrijf erg dichtbij en dat betekend dat onze diensten beschikbaar zijn in Vlaanderen. Dus wil je graag unieke kantoorbeplanting of wil je je horeca locatie nog opvallender maken? dan is bij ons een afspraak snel gemaakt. Wij voeren onder andere onze interieur en inrichting diensten in de volgende delen van België uit: Antwerpen - Gent - Aalst - Brugge - Genk - Hasselt - Kortrijk - Leuven- Mechelen - Oostende -Roeselare -Sint-Niklaas - Turnhout

De bovenstaande dienst noemen we het totale styleplan met volledige ontzorging. We toveren jouw bedrijfsruimte om tot een professionele en representatieve ruimte waarin je de klanten en gasten perfect kunt ontvangen. Op deze manier geef je een goede eerste indruk van de visie en missie van jouw bedrijf.

Dit is onze meest uitgebreide dienst waarbij wij zowel advies en de gehele uitvoering realiseren. Dit wordt omschreven in onderstaande stappen.

Heb je een kleiner kantoor of wil je graag een kleinere aanpak? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment kunstplanten.

Foto’s: Koen van As | © All rights reserved

Stap 1

Voor de eerste fase komen wij bij jou langs voor een kop koffie en om de sfeer te proeven. Zo krijgen we een goed beeld van de huidige look & feel en kunnen we jouw visie en die van het bedrijf bespreken. Door te achterhalen wat het bedrijf wil uitstralen kunnen wij hier ons advies op baseren en op concept niveau zorgen voor een duidelijke invulling. Na het opmeten van de ruimte gaan onze stylisten aan de slag.

Stap 2

Onze stylisten gaan aan de slag om een plan van aanpak te maken. Ze maken de ruimte visueel zodat je een goed beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat. Samen met de begroting weet jij precies wat waar komt en voor welke prijs  zodat er ,indien nodig, vroegtijdig aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Alles is maatwerk en de producten die wij adviseren komen uit een ruimer aanbod dan alleen onze webshop.

Wat kan je verwachten:

  • een plan van aanpak
  • een 2D en/of 3D schets met de beoogde locatie van de planten
  • de planten die wij adviseren
  • de potten die wij adviseren
  • het vulmiddel voor de potten dat wij adviseren.
  • een begroting

Alles passend bij jouw unieke concept.

Stap 3

Als wij samen achter het plan staan gaan wij het realiseren! Wij richten de volledige ruimte in, monteren de planten, stylen de ruimte en ruimen alles weer netjes op. Je krijgt een volledig nieuwe uitstraling, en wij nemen de verpakking weer mee terug.

Direct contact

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.