• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Every Day

Kunstplanten, advies en volledige ontzorging

Plantenplan
Every day

De bureaus staan achter een office jungle aan planten, banken en stoelen zijn van zacht fluweel. Marmerlook in het toilet en garderobe geven de ruimte een chique touch. De vergadertafel in de meetingroom is zwart en ovaal en staat op een vloerkleed gelegd in de kleur petrol en groen. Op de antraciet groene muur hangt een neon lamp met de tekst: ‘it was all a dream’.

Every Day is een creatief digitaal bureau dat zichzelf elke dag opnieuw wil bewijzen. De digitale wereld staat nooit stil en elke dag is anders. Met een slimme combinatie van creativiteit, strategie en techniek helpen zij hun ambitieuze opdrachtgevers te groeien. Het bedrijf richt zich op de online-marketingwereld en bied een breed scala aan diensten aan waaronder: branding, campagnes, websites, online marketing, e-commerce en digital development. Je kunt wel begrijpen dat een bedrijf als Every Day, net zoveel indruk wil maken op kantoor als online.

 

Styleplan

In een eerdere fase is Anouk Anink Styling al verantwoordelijk geweest voor het totale ontwerpen en inrichten van het kantoor. Ook in deze fase zijn kunst planten verwerkt die voor een sfeervol resultaat zorgen. Bij een nieuwe visie van de eigenaar hoorde nieuwe planten, meer planten. In dit geval kon Het Style Concept hier uitstekend bij helpen met een Styleplan. Ondanks de duidelijke visie van het bedrijf wilde ze toch een professionele blik van onze stylist. Ze kozen dus ook voor een volledige ontzorging. Zie hieronder de foto’s voor het resultaat.

Contact

Wil jij net als Every Day volledig ontzorgt worden met een plantenplan? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.