• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal
Maddox Breda

Maddox

De nieuwste hot spot van Breda

Een gezellige en stoere setting

Het restaurant Maddox is een nieuw restaurant in een van de mooiste horeca panden op de grote markt van Breda. Het is een veilige uitvalsbasis voor al die hardwerkende mensen, die het verdienen om in een gezellige ongedwongen sfeer, net dat beetje extra’s te krijgen voor hun zuur verdiende geld.

Het pand heeft drie verdieppingen met maar liefst drie verschillende bars. Een grote klus dus! De uitstraling van Maddox is een moderne en warme variant op een Irish pub, een gezellige en stoere setting waar mensen elkaar echt ontmoeten. Op alle drie de verdiepingen hebben we de ruimtes ingericht met verschillende soorten planten en bomen die perfect passen bij het uiterlijk van het pand.

Rekken

In het hele pand, vooral op de eerste verdieping, vind je rekken die aan zowel de wand als het plafond zijn bevestigd. Deze rekken creëren een omgeving rondom de zitplaatsen, waardoor het lijkt alsof je geniet van je maaltijd in een groen bos. We hebben hangplanten en klimplanten in en rond deze rekken gebruikt, samen met andere opvallende decoraties zoals grote biertanks, om authentieke wandelementen te creëren en de algehele sfeer met groene planten te versterken. Enkele van de planten die we hebben gebruikt, zijn Klimop, Koningswingerd, Wingerdbush, Varen en de Hertshoorn.

Grote kunstplanten

Naast deze rekken zijn er ook enorme kunstplanten en kunstbomen te vinden, waarvan sommige zijn geplaatst in grote houten whisky- en wijnvaten. Op deze authentieke vaten staat het logo van Maddox gebrand. Zo hebben we bijvoorbeeld een indrukwekkende Arabica-koffieboom van 320 cm in een vat geplaatst, waardoor de boom in zijn geheel meer dan 4 meter hoog is! En daarmee nog meer opvalt in het interieur.
Enkele van de andere planten die we in vaten hebben geplaatst, zijn onder andere de olijfboom en de Kentiapalm.

Daarnaast zijn er ook opvallende gigantische planten, zoals de Alocasia boom en de Goudpalm, die niet in houten vaten zijn geplaatst, maar wel de lege ruimtes op een ideale manier aanvullen met hun grote bladeren.

Diverse beplanting

Op de tweede verdieping vind je, naast de goed gevulde rekken rondom de zithoeken, ook planten zoals de Kentiapalm en de Emeraldpalm in grote groene potten. Deze palmen staan op verhogingen en vallen daardoor prachtig op in het interieur. De derde verdieping is de bovenste verdieping en heeft een glazen nok, waardoor je naar buiten kunt kijken. In deze unieke ruimte hebben we een combinatie van planten en kratten gecreëerd op een verhoogde rand in het interieur. Bovendien is de bar gedecoreerd met staande planten in potten die op een rek boven de bar zijn geplaatst. De algehele groene inrichting brengt het beste in deze ruimte naar voren. Enkele van de gebruikte planten zijn de Travelerplam, vioolblad, varen en de lepelplant.

Contact opnemen

Wil je net als Maddox de uitstraling van jouw Horecagelegenheid naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier