• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Tips

Leer alle fijne kneepjes uit het vak

Foto-Advies

Photo Time!

Deze optie is snel en zo simpel. Stuur ons een foto van de ruimte waarover jij twijfelt en waarvoor je advies wilt over de keuze van kunstplanten. Wij maken gratis een persoonlijk advies voor je! P.S. geef ons ook een budget zodat wij daar rekening mee kunnen houden met ons advies.

foto advies

hoe plant ik een kunstplant?

Het ‘planten’ van een kunstplant is niet moeilijk. Zorg er wel voor dat hij goed stabiel staat want je wil niet dat hij omvalt. Door op de link te klikken leggen we jou uit hoe je dit het beste kunt doen.

kunstplant planten?

Instructie video's

Als je op de onderstaande knop drukt krijg je een overzicht van vier instructievideo's. In deze video's worden de verschillende soorten kunstplanten stap voor stap samengesteld in een pot en gestyled.

Instructie video's

cacaodoppen of snippers?

Er zijn verschillende producten geschikt om je plant mooi in een pot uit te laten komen. Door je plant te combineren met de juiste producten komt het echt tot leven. Klik op de link en wij leggen je alles uit! Liever de interieurbeplanting van jouw ruimte aan ons over laten? bekijk dan onze diensten.

Cacaodoppen of ...

Pot of losse tak?

Wat is het verschil tussen een plant die al vast zit in een pot, of een losse tak zonder pot. En waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het uit! (volg de link).

Plant in pot of tak?