• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Diensten

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Het Style Concept biedt ondersteuning

Deze ondersteuning bieden wij op verschillende manieren. Om het overzichtelijk te houden hebben wij 3 dienstenpakketten samengesteld. Van gratis advies aan de hand van een foto van een ruimte waarin jij een kunstplant wilt plaatsen, tot aan een volledig styleplan waarbij wij jouw ruimte volledig in 3d uitwerken en hierdoor de perfecte match tussen ruimte en plant gevonden kan worden. Het is ook mogelijk om de ruimte door ons op locatie in te laten richten en je dus volledig te laten ontzorgen.

Scrol omlaag en ontdek de 3 mogelijkheden!

Styleplan

Styleplan

Styling van jouw zakelijke ruimte doormiddel van kunstplanten. In de stijl van jouw bedrijf realiseren wij het styleplan. Volledig volgens een uniek concept geven we de ruimte een gehele nieuwe uitstraling met kunstplanten, kunstbomen, plantenwanden en nog veel meer groen.

Styleplan

Digitaal planten plan

Wil je professionele hulp en heb je één of meer ruimtes om te decoreren en te voorzien van kunstplanten en zo de sfeer te creëren die bij je past? Of heb je een bedrijfsruimte waarin je graag je visie en missie van je bedrijf wil meenemen in de uitstraling van de decoratie met kunstplanten?  Wij helpen je graag met ons digitaal planten plan.

 

 

Digitaal plantenplan

Foto-Advies

Photo Time!

Deze optie is snel en zo simpel. Stuur ons een foto van de ruimte waarover jij twijfelt en waarvoor je advies wilt over de keuze van kunstplanten. Wij maken gratis een persoonlijk advies voor je! P.S. geef ons ook een budget zodat wij daar rekening mee kunnen houden met ons advies.

foto advies