• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Kunstplanten voor buiten

De mooiste planten en bomen voor buiten

  • Positieve uitstraling
  • Groot assortiment
  • Zonder zorgen
  • UV-bestendig

Waarom kunstplanten?

Kunstplanten zijn ideaal om te gebruiken In je tuin onder een onder kapping, veranda of serre. Zo ervaar je het mooie groene in je tuin zonder dat je je zorgen hoeft te maken over luchtvochtigheid, de felle zon en de verandering van seizoenen. Onze kunstplanten zijn perfect te gebruiken naast echte planten dankzij de hoge kwaliteit en aandacht voor details, zal je geen verschil zien. Een voorbeeld van de aandacht voor details zijn bijvoorbeeld de dorre balderen die onze grasplant een levensecht uiterlijk geeft. Daarnaast geven kunstplanten je de mogelijkheid om jouw favoriete tropische planten in het koude Nederlandse klimaat te plaatsen.

Ons assortiment

Elke buitenomgeving is anders maar voor elke situatie is er een passende plant.
Hieronder vind je de planten uit ons assortiment die geschikt zijn voor buiten gebruik.

 

Staande planten: Bamboe, Bamboewand, Goudplam, Grasplant, Suikerriet, Lepelplant

 

Kunstbomen: Appel-Bloesemboom, Zomereik, Dadelpalm

 

Tafelplanten: Chinees lantaarnplaatje in pot, Buxus struikje

 

Hangplanten en bladstekers: Chinees lantaarnplaatje, Koningswingerd, Mozaikplant, Drakenklimop, Klimop-3 en -1Vioolblad 77 cm en 110 cm, Boston varen

Essentieel

Er zijn een twee belangrijke eigenschappen die ervoor zorgen dat een kunstplant buiten geplaatst kan worden. Zo moet de plant UV-bestendig zijn, dit houdt in dat hij niet zal verkleuren zelfs als hij een lange tijd in de felle zon staat. Daarnaast moet de plant stevig zijn in zowel de takken en bladeren als de pot waar de plant in staat, daarom worden al onze staande kunstplanten en kunstbomen geleverd in een met beton gevulde zwarte pot. Om de planten zo lang mogelijk mooi te houden wordt het aangeraden ze enkel onder een onderkaping te gebruiken.

Plantenwanden

Onze wandelementen maken het eenvoudig om een plantenwand, ook bekend als “Vertical garden” of “kunsthaag”, samen te stellen. We bieden een breed scala aan kant-en-klare wandelementen aan die perfect zijn voor het creëren van een plantenwand buiten. Veel van onze wandelementen zijn UV-bestendig, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden opgehangen. Met gemak kunnen de muurelementen naast elkaar worden gehangen, waardoor een hele muur of plafond groen kan worden gemaakt.

Assortiment

Projecten

Bij een particuliere klant in Essen hebben we de buitenomgeving aangekleed met allerlei groen. Zo hebben het balkon voorzien van plantenpakken met sierlijke kunstgrassen en Hedera klimop planten, deze combinatie van groen zorgt voor een positieve sfeer op het anders kale balkon.

Meer zien

Enthousiast geworden?

Hebben wij je interesse gewekt en ben je geïnteresseerd in onze planten? Bekijk dan ons volledige assortiment via de onderstaande knop.

Winkel