• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Grote kunstplanten

Staande planten en bomen van hoge kwaliteit

Indrukwekkende sfeermakers

Grote kunstplanten zijn een gave manier om je interieur aan te kleden. Bij ons vindt je een breed scala aan levensechte kunstplanten die een vleugje groen en een natuurlijke uitstraling aan elke ruimte toevoegen. Of je nu een drukke professional bent die weinig tijd heeft voor plantenzorg, een huiseigenaar met huisdieren die gevoelig zijn voor echte planten, of gewoon iemand die graag een groene omgeving creëert, onze grote kunstplanten zijn de ideale oplossing!

Ons assortiment

Ons assortiment grote kunstplanten omvat diverse soorten, variërend van palmbomen tot ficussen en indrukwekkende bamboe. Elk van onze kunstplanten bevat veel details om een realistische uitstraling te creëren. Hieronder vind je een lijst van onze grote kunstplanten variërend van 100 cm tot 270cm.

Staande planten: Monstera XL, Traveller 180 cm, Bamboe, Fishtail palm, Super olifantsoor, Paradijsvogel, Lepelplant

Bomen: Appel-bloesemboom, Zomereik, Ficus, treurvijg, Olijfboom, Goudpalm, Bananenboom, Ficus Benjamini, Dennenboom, dadelpalm, Kentiapalm XL, Japanse sierkersenboom

Naast deze grote kunstplanten hebben we ook een assortiment van XXL bomen van meer dan 250 cm, op zoek naar kunstplanten voor grotere ruimtes? Bekijk: Grote kunstbomen

Voordelen van grote kunstplanten

Grote kunstplanten bieden tal van voordelen die verder gaan dan alleen hun uitstraling. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor grote kunstplanten als een praktische keuze voor hun interieur: Onderhoudsvriendelijk: Grote kunstplanten vereisen geen water, voeding of speciale verzorging. Geschikt voor elke locatie: Grote kunstplanten staan zonder probleem in ruimtes met weinig natuurlijk licht of waar echte planten niet kunnen overleven. Of het nu gaat om een kantoor, een appartement, een hotellobby of een winkel, u kunt de schoonheid van groen in elke omgeving brengen. Flexibele styling: Grote kunstplanten bieden talloze mogelijkheden voor styling en decoratie binnen het interieur.

Volledige assortiment

Ben je benieuwd naar welke planten we nog meer in ons assortiment hebben? klik dan op de onderstaande knop!

Winkel