• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Tummers

Styling en volledige ontzorging

Compleet Plantenplan Tummers

Tummers Food Processing Solutions zorgt wereldwijd voor innovatieve oplossingen voor de verwerking van knolgewassen en aardappelen. Het kantoor is gevestigd op het industrieterrein in Hoogerheide.

Tummers heeft bij ons de dienst “Het Styleplan” afgenomen voor het kantoor. Dat wil zeggen dat wij Tummers volledig ontzorgen betreft de styling en inrichting van de kunstplanten. Als eerst zijn we samen met Tummers gaan zitten om hun wensen te bespreken en aan de hand daarvan hebben we een creatief proces doorlopen en op basis van dit proces is er een voorstel neergelegd met daarin een volledig plan en 3D tekeningen.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan en hebben we het gehele kantoor onder handen genomen en is het in huiselijke stijl aangekleed met prachtige kunstplanten. Zo zijn er gemonteerde plantenbakken geplaatst met verschillende soorten bladstekers en hangtakken. Ook is er in de garderobe een enorme plantenbak gevuld met een boom en grasplanten, die de huiselijke sfeer doet nabootsen. Daarnaast zijn er grotere planten geplaatst en gemonteerd in grote potten, zoals de Ficus en de Monstera XL.

Verdere aankleding

Nadat we de bovenstaande aankleding van het kantoor hebben mogen realiseren voor Tummers, zijn we een tijd later aan de slag gegaan om de lobby van het pand een volledig nieuwe uitstraling te geven. Zo hebben we sierlijke kasten gevuld met een groot assortiment aan verschillende plantjes in potten en enorme bomen en staande planten in de ruimte geplaatst.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Arrowheads in de passende Brique potten, de Ficusboom van 3,5 meter in een stijlvolle zwarte pot en natuurlijk niet te vergeten de weelderige Kentiapalm van meer dan 2,5 meter die de ruimte voorziet van een prachtige eyecatcher.

Contact opnemen

Wil jij net als Tummers met de mooiste kunstplanten de werksfeer voor jou en je medewerkers naar een hoger niveau tillen?  Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.