• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

BBQ Experience Center

Kunstplanten en advies

Plantenplan
BBQ Experience Center

In de oude jeneverfabriek in het centrum van Roosendaal huist het BBQ Experience Center. Hier hebben ze alles voor jouw outdoor cooking & BBQ-experience.  Met de grootste showroom in Nederland en België is het de ultieme plek voor alle BBQ-fanaten, grill-meesters en beginnende hobbyisten. Met de uitgebreide kennis van hun BBQ-experts is een bezoek aan de winkel een ware beleving.

Om de winkel verder aan te kleden was BBQ Experience Center opzoek naar een makkelijke oplossing met een professionele uitstraling. Het Style Concept biedt met een passende interieurbeplanting de klanten een nog betere beleving terwijl ze bij het BBQ Experience Center bezig kunnen zijn met hun passie; “Mensen helpen om smaakvolle BBQ-gerechten te bereiden voor vrienden en familie”.

In de workshop ruimte hebben we gekeken naar branding van hun concept. Zo zijn wij op het idee gekomen om het logo met neon verlichting in een Green Wall aan de muur te hangen. De muur is vanuit de gehele workshop ruimte en een deel van de showroom goed zichtbaar en dient voor de gasten als ‘Instagram muur’.

Contact

Wil jij net als het BBQ Experience Center de winkelbeleving van je gasten naar een hoger niveau tillen?  Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.