• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Workshopruimte Barbeque experience center

Verschil maken met kunstplanten

Interieur beplanting

In de afgelopen tijd hebben we bij het barbeque experience center in Roosendaal en in Leuven verschillende ruimtes volledig aangekleed met kunstplanten. Zo hebben we alle showrooms aangekleed en hebben we een Green wall gemaakt rondom het logo van het bedrijf.

Met dit project hebben we de nieuwe workshopruimte van het BBQ experience center een volledig nieuwe uitstraling gegeven met kunstplanten en kunstbomen. Zo hebben we de ruimte voorzien van hangende rekken vol hangplanten, een enorme kunstboom in een houten vat en een tribune vol kratten en grasplanten. Het geheel komt samen om het interieur een authentiek uiterlijk te geven.

Hangende rekken

Vanaf het hoge plafond hangen grote rekken aan kettingen. Deze rekken hebben we robuust aangkleed met grote hangplanten zoals de koninsgwingerd en Klimop. Ook hebben we gebruik gemaakt van een Varen, lang spaans mos en koningsbegonia om het geheel textuur te geven.

Passende stijl

Naast de rekken hebben we de ruimte voorzien van een grote olijfboom die we geplaatst hebben in een houten vat. Dit zorgt voor een indrukkwekende aandachtstrekker. Daarnaast hebben we de tribune een authentiek uiterlijk gegeven door een combinatie van grasplanten en hangplanten te plaatsen.

Contact opnemen

Wil jij net als het BBQ experience center Roosendaal de uitstraling van jouw workshopruimte een verbeterde look geven? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!