• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Nieuwe showroom BBQ Experience Center

Volledige aankleding

Passende uitstraling

We hebben ons werk mogen voortzetten in de nieuwe showroom van het Barbecue Experience Center nadat we de originele showroom hadden voorzien van kunstplanten. De nieuwe showroom is een uitbreiding van de oude en bevat een breed scala aan barbecues, kookboeken, rubs, sauzen en nog veel meer. De showroom heeft een rustieke en authentieke uitstraling die perfect past bij het bedrijf.

Bij het aankleden van de nieuwe showroom hebben we ons gericht op het gebruik van natuurlijke elementen en planten om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Rekken

Door de hele ruimte zijn er grote rekken te vinden die hangen van het plafond. We hebben deze rekken aangekleed met een assortiment van grote hangtakken, bladstekers en Kokedama's. Er is onder andere gebruik gemaakt van planten zoals de Koningswingerd, Varen kokedama en Klimop. De grote staande rekken die als scheiding dienen tussen de verschillende delen van de showroom zijn voorzien van echte druivenranken waaruit druivenbladeren en kunst druiven naar voren komen. Dit geeft de ruimte een natuurlijke uitstraling die perfect past bij het assortiment barbecues en andere producten.

Staande planten

Daarnaast hebben we een aantal staande planten geplaatst, zoals de travellerpalm van 130 cm en 180 cm hoogte. Ook zijn er enkele grasplanten geplaatst, die goed passen bij de rustieke kratten en fruitkisten in de showroom.

Tot slot hebben we naast de zithoek van de showroom een blikvanger geplaatst in de vorm van een treurvijg met als pot de onderste helft van een Kamado barbecue. Deze combinatie is niet alleen een lust voor het oog, maar weerspiegelt ook de passie van het Barbecue Experience Center voor het barbecueën.

Met deze toevoegingen hebben we de nieuwe showroom van het Barbecue Experience Center weten te transformeren tot een sfeervolle en natuurlijke omgeving waar klanten zich direct thuis voelen en geïnspireerd worden door het brede assortiment aan producten.

Contact opnemen

Wil jij net als het BBQ experience center Roosendaal de uitstraling van jouw showroom naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!