• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Sportbit en Detalent

Een rustieke en huiselijke uitstraling creëren

Sfeervolle oplossing

Op het industrieterrein van Roosendaal zijn de bedrijven Sportbit en DETALENT gevestigd . Ze zitten samen in een mooi pand dat uitzicht heeft op de mooie landbouwvelden van Roosendaal.

SportBit manager biedt een alles in één pakket voor ledenadministratie, betalingen, communicatie en tools voor het creëren van een hechte community. Hiernaast zijn ze meer dan een betrouwbare software leverancier. Ze zijn een businesspartner voor de klanten waarbij ze persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

DETALENT is een professionele onderneming met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. Ze zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van gekwalificeerd personeel. Binnen de techniek hebben ze een duidelijke focus op de branches proces- & milieutechniek.

Om het kantoor verder aan te kleden waren Sportbit en DETALENT op zoek naar een sfeervolle oplossing die het kantoor een rustieke en huiselijke uitstraling zou geven, om de medewerkers een fijne werksfeer aan te bieden. Zo kwamen Sportbit en DETALENT bij ons en hebben wij hun kantoor omgetoverd tot een groen kantoor met een fijne werksfeer.

Als toevoeging aan het styleplan is er In het kantoor aan de kant van DETALENT een echte eyecatcher te vinden: de neon verlichting Green-wall. Deze impressieve wand is ontstaan uit een creatief proces dat doorlopen is met DETALENT in de branding van hun concept.

Contact opnemen

Wil jij net als het Sportbit en DETALENT de huiselijke sfeer op kantoor naar een hoger niveau tillen?
Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.