• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

KoutersVanderMeer

Kunstplanten, advies en volledige ontzorging

Plantenplan
KoutersVanderMeer

Het bedrijf Kouters Van der Meer bevindt zich in de oude chocoladefabriek van meneer Bensdorp. Ook wel bekend van de eerste Bros chocoladereep. Het uitgangspunt voor de styling van deze bijzondere plek was dan ook, “Chocoladebruin met Bros-blauwe accenten.”

Het bedrijf focust zich op prestatieverbetering van andere bedrijven. Dit doen ze door ‘anders kijken, anders denken en anders doen’. Door kennis en ervaring te bieden over IT-beheersing en technologische innovatie helpen ze bedrijven om “high impact” te blijven leveren.

Tijdens de renovatie van het pand is AnoukAninkStyling verantwoordelijk geweest voor de styling. Hierbij heeft ze gekozen voor een chique en industriële stijl met verschillende art-deco-invloeden. Hiermee combineert ze de karakteristieke locatie met de stijl van KoutersVanderMeer. Omdat details ertoe doen heeft Anouk een fotokunstwerk laten maken. Daarop is de uitgebreide geschiedenis van het pand goed te zien.

Om het pand volledig af te stylen heeft Het Style Concept KoutersVanderMeer volledig ontzorgd. Samen met Anouk is er een plantenplan samengesteld waarbij gekeken is naar de nieuwe uitstraling van het pand. Om de chique uitstraling intact te houden is er gekozen voor een kleinere hoeveelheid planten. De planten die er staan maken echter meer impact zonder de ruimte te verstoren.

Contact

Wil jij net als Kouters v.d. Meer de uitstraling van jouw kantoor naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.