• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

YourFellow

Kunstplanten, advies en volledige ontzorging

Plantenplan
YourFellow

YourFellow is een full-service online-marketingbureau in Zevenbergen. Opgericht door drie enthousiaste vrienden met een gezamenlijke passie voor online marketing. Gevestigd in het centrum waar sinds kort de in de jaren 70 gedempte gracht opnieuw geopend is.  Dit zorgt voor een pittoresk gevoel als je over de Noordhaven loopt.

Het team bestaat uit 5 mannen en dat was te zien aan het interieur. Of nou ja, het ontbreken van een interieur. Hier was een vrouwelijke touche nodig die AnoukAninkStyling kon bieden. Samen met de planten van Het Style Concept is de ruimte voorzien van een interieur die het merk versterkt en tegelijkertijd aansluit bij de identiteit van de ondernemers.

Review YourFellow

We merkten dat onze kantoorruimte wel erg hol klonk en dat het ‘mannelijk’ ingericht was. We hadden namelijk alleen maar een paar bureaus, bureaustoelen en wat kastjes neergezet zodat we zo snel mogelijk aan de slag konden. Het werd dus tijd voor wat verandering. Zo hebben wij contact opgenomen met Anouk Anink, een interieur styliste. In samenwerking met Anouk hebben we wat veranderingen toegepast in onze kantoorruimte. Zo hebben we de ‘lege’ ruimte voor de bespreek ruimte opgevuld met een hoge tafel met hoge stoelen en met een mooie kleed eronder. Aan deze tafel lunchen we dagelijks gezellig met elkaar en praten we gezellig bij. Daarnaast hebben we de muren aangekleed met mooie stickers, en andere decoraties. Ook hebben we een kast met planten en andere leuke decoraties geplaatst, en staan er nog 2 bakken met planten. Bij de ingang hebben we wat houten cirkels aan de muren gehangen die dienen als kapstokken en staat er nog een kleine houten plank met een plant erop en een fiets die eronder hangt. Tot slot hangt er aan het raam aan de voorkant nog een luxaflex.

Contact

Heb jij net als YourFellow planten styling nodig voor je kantoor? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Formulier