• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Particulier project België

Kleur in huis

Van een huis een thuis maken

Styling van jouw interieur doormiddel van kunstplanten. Bij een particuliere klant in Essen hebben we het interieur aangekleed met allerlei groen.

We hebben het balkon voorzien van plantenpakken met sierlijke kunstgrassen en Hedera klimop planten, deze combinatie van groen zorgt voor een positieve sfeer op het anders kale balkon.

De planten die we hebben gebruikt komen uit onze UV-bestendige collectie waardoor ze prima buiten kunnen blijven staan.

Naast de aankleding van het Balkon is er binnen ook het een en ander leuk aangekleed, zo staat er bij het raam naast de TV een indrukwekkende Appelbloesem boom die als een gave blikvanger dient de ruimte samenstelt. Naast deze grote boom hebben een ook een aantal planken en kastjes voorzien van plantjes in potjes.

Appelbloesemboom

Zo hebben we deze appelbloesem geplaatst in de woonkamer om de ruimte een prachtig aandachtspunt te geven. De pot waar deze boom in staat is niet terug te vinden in de webshop.  Daarentegen is de pot wel beschikbaar om te laten plaatsen.

Deze appelbloesem genoemd dankt zijn naam aan de sierappels die aan de boom groeien. Met deze boom geniet je het hele jaar door van prachtige bloemen. In de boom zitten 6 echte takken  met maar liefst 1064 bloemen, 294 bladeren en een echt houten stam. Alles is erg gedetaillerd. Dankzij de UV-bestendige eigenschappen kan deze boom direct zonlicht verdragen zonder zijn kleur te verliezen

Kunstgrassen

Voor de plantenbakken op het balkon hebben we gekozen voor de prachtige siergrassen omdat ze naast een sierlijk uiterlijk ook dienen als een afscheidingswand.

Bij het uitkiezen van een nieuwe plant zul je niet direct denken aan een grasplant. Dat is zonde, want ze zijn erg divers en kunnen gemakkelijk in elke ruimte geplaatst worden. Ook buiten verkleurd deze plant niet door zijn uv-bestendige bescherm laag.

Contact opnemen

We nemen graag contact met je op via het onderstaande formulier om de mogelijkheden voor jouw ruimte te bespreken!