• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Azalp

Kunstplanten, advies en volledige ontzorging

Plantenplan
Azalp

Azalp is al sinds 1998 de online specialist in tuinhuisjes. Naast tuinhuizen verkopen ze ook Sauna’s, terrasoverkappingen, blokhutten en nog veel meer. Hierbij streven voor betaalbare luxe en kwaliteit. Om de klanten nog beter van dienst te zijn hebben ze in 2021 een experience center geopend. Hier vind je een doorsnee van de producten en kwaliteit die zij kunnen aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld door een opgebouwd chalet heenlopen alsof het jouw aanstaande vakantiewoning is. Lekker lounge onder een van de diverse overkappingen of neem plaats op het bankje in een van de velen sauna’s.

Om de ruimte een echte ‘buitensfeer’ te geven werd Het Style Concept gevraagd om kunst planten te plaatsen. Door de toevoeging van onze planten  creëerde wij een echt buitengevoel. Wanneer de klant plaatsneemt op een van de vele plekjes wanen ze zich echt even buiten. De ervaring van de klant werd verbeterd door de toevoeging van onze planten.

Contact

Wil jij net als Azalp het buitengevoel binnen halen? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Formulier