• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Weij BV

Bij mooie meubels horen ook mooie planten

Planten die passen bij Weij

Weij BV in Ruphen is een bedrijf dat zich specialiseert in het volledig op maat maken van meubels, stalen deuren en overkappingen. Als je een uniek idee hebt voor het interieur moet je dus bij Weij BV zijn.
Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van allerlei duurzame en hergebruikte materialen om voor jou de beste en mooiste oplossing voor het interieur samen te stellen.

Weij zorgt dus voor de meubels en wij voor de planten.
Zo hebben we in de showroom bij de tafels een aantal leuke plantjes geplaatst die het beste in de desbetreffende meubels naar boven halen. Een aantal van deze planten waren de Watermeloen begonia, Pannenkoekplant en de stippen begonia, allemaal uit onze voordelige voorgemonteerde collectie.

Daarnaast is er aan het plafond een grote samenstelling van hangplanten gecreëerd. Het geheel dienst als een gave aandachtstrekker die perfect aansluit op het mooie hout van de omringende meubels.

Als laatst zijn we natuurlijk niet vergeten een aantal mooie grote staande planten te plaatsen om de lege plekken binnen het interieur te vullen, zo is er een super Olifantsoor geplaatst en een Travellerpalm geplaatst.

Contact opnemen

Wil je net als Weij BV de look en feel van jouw showroom verbeteren met kunstplanten?
Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen