• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Anoigo

Kunstplanten, advies en volledige ontzorging

diensten

Plantenplan
Anoigo

Het kantoor van Anoigo is ongeveer 84 m2 en bevindt zich in een monumentaal pand in Rotterdam. Het interieur is urban en groen. De ruimte is praktisch en functioneel ingericht zodat het ook gemakkelijk schoon oogt. De charme van het pand was het uitgangspunt voor het interieur. Het kantoor vormt de thuisbasis voor de werknemer. 

Anoigo heeft een open structuur. Het motto van de stad past daarbij ‘niet lullen maar poetsen’. Een luxe uitstraling is niet nodig. Een fijne werkplek met een urban jungle vibe en genoeg privacy is het resultaat.

De maatwerk roomdivider kast en plantenbakken zijn hiervoor een ware uitkomst. Door ze vol te zetten met de wat hogere Travellerpalm gecombineerd met boston varens en de hertshoorn als bodem bedekker, krijg je echt al die jungle vibe. We zijn begonnen met het 3d visueel uit te werken om vervolgens het volledige project te mogen realiseren!

Contact

Wil jij net als Anoigo een thema wat past bij jouw bedrijf? Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.