• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Brandveilig groen

In het centrum van Roosendaal huist Club Verzo.

De nieuwe trendy dans en nacht club waar elk weekend vol op feest gevierd wordt. Alles is hier gedaan voor de optimale uitgaansbeleving, zo zijn er ontelbare lichtshows, die het geluid van de vele DJ’s die daar draaien ondersteunen. In combinatie met bizar goed geluid, vliegen de flessen champagne en Bacardi rond je oren bij de privé table’s. Daarnaast is iedere centimeter van het decor aangekleed, met onder andere gigantische muurschilderingen en uiteraard veel interieurbeplanting.

‘Een groene omgeving op een locatie met de zwaarste brandveiligheid eisen is zeker een uitdaging’

Op een locatie als een nachtclub zijn de brandveiligheidseisen erg streng. Maar met onze brandvertragend geproduceerde kunstplanten en brandproeven in samenwerking met de brandweer, hebben wij alles mogen realiseren!
Wij hebben handmatig 40 strekkende meter aan greenwall elementen geplaatst en deze nog eens extra geïmpregneerd. Deze wandelementen zijn stevig opgehangen langs boxen en disco verlichting. Ook hebben we hiermee de bekabeling weggewerkt.

Door de spiegels te combineren met de diepte in de plantenwand komt het jungle effect echt tot leven. In de planten wanden zit tevens verschillende soorten verlichting verwerkt die al goed zichtbaar zijn als je bij Verzo binnenstapt.

Op de dansvloer is het plafond van de eerste verdieping weggehaald en komt het ruimtelijke terug door een 2 meter grote discobal die tussen de planten naar boven gaat en naar beneden zakt.

Wat een geweldig leuk project was dit!

En het is zeker de moeite waard om daar een keer te gaan kijken.

wil jij een veilige omgeving?

ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen, of heb je vragen over brandvertragende kunstplanten en certificaten?

neem dan contact op.

Wij gaan voor jouw in ge sprak met de brandweer.