• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Flex office

Kouter van de Meer

Fort Isabelle Te Vught

Een duurzaam nieuw gebouw vol karakteristiek. Fort Isabella in Vucht is een plek waar een nieuw leven in word geblazen. Momenteel zijn er meerdere duurzame nieuwe gebouwen op het landgoed te vinden waaronder veel mooie luxieuze appartementen, horeca, en kantoren.

In een van deze kantoren zit het Flex office van Kouter van de Meer. Het personeel moest ver reizen naar Bussum, waardoor er besloten is een extra kantoorruimte beschikbaar te stellen om onnodige reistijd en uitstoot te beperken. Het 2e kantoor van kouters van der Meer is voorzien van fijne werkplekken en een keuken. Om een fijnere flexibele werkplek te creëren is ervoor gekozen om de ruimte aan te kleden met enkel kunstplanten. Echte planten hadden droog komen te staan als het kantoor toevallig niet zou worden gebruikt. Kunstplanten hebben hier gelukkig geen last van.

In het kantoor mochten wij een mooie olijfboom plaatsen die voorzien is van een echte houten gedraaide stam, 2 wally’s aan de muren, goed gevulde roomdivider plantenbakken en kasten en in de zithoek en bij de vergader tafel staat de super olifantsoor op het hoge standaard van echo. Daarnaast hebben we aan de muur nog 2 statige wally’s gevuld met verschillende soorten hangplanten en bladstekers.

 

Wil jij ook een groener kantoor?

vul dan de onderstaande gegevens in!