• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Bagels en Beans Roosendaal

Volle plantenbakken met een passende uitstraling

Groene Oase

Bij Bagels en Beans kan je onder het genot van een bagel en koffie in een oase van rust onttrekken aan de waan van alledag. Dit alles in een gezellige ruimte met een huiselijke uitstraling.

Bij Bagels en Beans in Roosendaal waren er problemen met echte planten die niet in leven wilde blijven. Dit kwam door de felle zon die door de dakramen naar beneden kwam.

We hebben deze planten vervangen met hun kunstplant variant en er daarmee voor gezorgd dat de gave uitstraling van bagels en Beans behouden werd maar dan zonder het benodigde werk van echte planten.
Zo hebben met Uv-bestendige kunstplanten de plantenbakken buiten gevuld met grote Monstera stekers, Boston Varens en bijpassende bamboetakken.

Daarnaast zijn er nog rondom het terras in de Hexagon kasten potten geplaatst, die gevuld zijn met bladstekers en volle hangplanten. Deze planten dienen als een sfeervolle afschijding.

Ben je benieuwd naar welke Uv-bestendige kunstplanten we nog meer in ons assortiment hebben? Klik dan hier

Wil jij net als het Bagels en Beans met de mooiste kunstplanten de beleving van je klanten naar een hoger niveau tillen?  Neem dan contact op of vul onderstaand formulier in.