• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Kwaliteit

gaat bij ons boven alles!

Over onze kwaliteit/prijs

Op deze pagina kom je meer te weten over wat de kwaliteiten van onze kunstplanten zijn, waarom we voor deze kwaliteit hebben gekozen en waarin wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten. Dit vinden wij belangrijk om aan onze klanten mee te geven.

Mooie kuntplanten

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. hierbij kun je denken aan siliconen en verschillende vormen van Polyetheen (hoogwaardig kunststof). Door het gebruiken van een kleine hoeveelheid siliconen dat wordt toegepast over de polyetheen, worden de kunstplanten steviger en krijgen ze de feeling van een echte plant!  Hierbij als voorbeeld de Koningsbegonia. Deze bladsteker heeft mooie licht groene bladeren met nerven. Ook zijn de bladeren bewerkt met een fijn laagje siliconen en hebben ze haartjes zoals de echte plant ook heeft!

Naast de materialen Polyetheen en siliconen, worden de stammen van bijvoorbeeld de bamboe, Appel-bloesemboom en de olijfboom gemaakt van echt hout! In de stam zijn gaatjes geboord waarin de takken gemonteerd zijn. Daaruit komen weer bladeren, scheuten en bij sommige bomen bloemetjes. Hierdoor zijn ze niet van het echt te onderscheiden!

Dit is in het kort beschreven wat onze kwaliteit inhoud.

Over ons

Waarom deze kwaliteit?

De reden waarom wij voor deze kwaliteit hebben gekozen is simpel: wij willen kunstplanten/bomen leveren die niet van de echte te onderscheiden zijn! Dit is ons doel betreft onze kwaliteit.

Voordat wij het concept creëren dachten wij bij het woord ‘kunstplanten’ aan plastic plantjes waarvan je op 10 meter afstand al ziet dat ze niet echt zijn. Wij dachten ‘dit kan anders’.  Toen zijn we verder gaan kijken naar kunstplanten met meer kwaliteit. Toen we die kunstplanten zagen waren we meteen verkocht! Dit zijn de planten die wij willen verkopen en die we willen gebruiken in de interieur designing. Door deze hoge kwaliteit komen er natuurlijk wel andere prijzen kijken dan bij de doorsnee kunstplanten, maar wij streven ook niet naar de goedkoopste prijs, maar voor de beste kwaliteit!

 

Winkel

Waarin onderscheiden wij ons?

Ons onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten zijn onze kwaliteit en diensten die wij aanbieden. Zoals eerder op deze pagina staat uitgelegd is dat onze producten gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit materialen, zoals polyetheen en siliconen. waardoor onze producten identiek eruitzien en aanvoelen. Wij streven naar de beste kwaliteit en niet de goedkoopste prijs ten opzichte van sommige concurrenten van ons.

Naast onze kwaliteit aan materialen bieden wij ook stylingsdiensten aan betreft het inrichten met kunstplanten. Hierbij kun je denken aan advies op basis van een foto en budget, tot een volledige ontzorging.

Hierin onderscheiden wij ons ten opzichte van onze concurrenten.

Diensten