• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Goede service!
  • De mooiste kunstplanten
  • Veilig betalen met iDeal

Kwaliteitsverschillen

Ontdek onze kwaliteit!

Onze kwaliteit

Bij ons is kwaliteit een van de belangrijkste aspecten binnen het bedrijf. Wij streven naar perfectie betreft de detail en duurzaamheid van onze producten. Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn niet van het echt te onderscheiden. Onze kunstplanten hebben niet alleen dezelfde looks, maar ze voelen ook hetzelfde als echte planten. Dit onderscheid onze kunstplanten ten opzichte van andere en dat maakt ze zo bijzonder!

 

 

Winkel

Wat is Kwaliteit?

Als het gaat om kunstplanten merken we dat de kwaliteitsverschillen heel groot zijn. Sommige kunstplanten zijn volledig gemaakt van plastic, maar er zijn ook kunstplanten die bijvoorbeeld gemaakt zijn van Polyetheen en siliconen zoals die van ons. Polyetheen en siliconen geven de kunstplant meer stevigheid, maar hierdoor lijken en voelen de kunstplanten net zoals de echte planten.

Het is soms lastig om te achterhalen of de kwaliteit van de kunstplant goed of slecht is. Met de onderstaande checklist kun je checken of de kunstplant van goede of minder goede kwaliteit is:

  • Check de afwerking van de kunstplant.
  • Check de materialen waarvan de plant is gemaakt.
  • Check de details van het product.
  • Check de stevigheid van bijvoorbeeld de bladeren, knoppen en stammen.

Zie je niet gelijk dat het een kunstplant is? Dan heb je een goede aan de haak geslagen!

Op de foto hiernaast zie je het verschil tussen een Lepelplant van goede en minder goede kwaliteit.

Winkel

Kwaliteitsverchillen

Waar wij ons in willen onderscheiden ten opzicht van concurrenten is de kwaliteit van onze producten. Zoals eerder benoemt heeft de kwaliteit te maken met het soort materiaal wat ze gebruiken en hoe ze het bewerken. Ook heeft het te maken met de afwerking van het product zoals  de aanhechtingen tussen de stam en de vertakkingen.

De kwaliteitsverschillen ten opzichte van onze concurrenten zijn redelijk groot. Onze producten zijn gemaakt van polyetheen, siliconen, ijzer en hout. Door polyetheen te gebruiken in plaats van plastic wordt het product steviger en lijkt het veel meer op de echte plant.

Door siliconen te gebruiken lijkt te plant niet alleen heel veel op de echte maar voelen ze ook hetzelfde aan!

Door het ijzer wat ze verwerken binnen de polyetheen zijn de vertakkingen te buigen naar wens en kun je ook de plant helemaal vormen naar de echte plant.

Bij onze bomen zoals de appelbloesemboom en de ficus worden er echte houten stammen gebruikt om de looks volledig na te bootsen!

Dit zijn de kwaliteitsverschillen ten opzichte met onze concurrenten waar ze alleen plastic als materiaal gebruiken